Opleidingscommissie

De Opleidingscommisse (OC) voor de bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen en de master Bio-Pharmaceutical Sciences  bestaat uit vijf studenten (van alle jaarlagen) en vijf docenten van het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR). De OC komt maandelijks bijeen om verschillende zaken te bespreken die te maken hebben met de kwaliteit van het onderwijs. Denk hierbij aan de evaluatie van vakken, de behandeling van binnengekomen klachten en de controle van de naleving van het OER (Onderwijs- en Examenregeling).

Heb je zelf ook klachten of opmerkingen? Meldt het bij de OC! Je kan mailen naar ocstudentbfw@lacdr.leidenuniv.nl  of vzocbfw@lacdr.leidenuniv.nl.

De studentleden van de OC 2019 – 2020 zijn:
Niek Kijk in de Vegte (BFW-1)
Quinten Sprenkels (BFW-2, Assessor II L.P.S.V. ,,Aesculapius'')
Zosia van Eesteren (BFW-3)
Tim Markesteijn (BFW-3)
Marinda van der Kuijl (BPS)

WhatsApp Image 2020 01 29 at 16.27.54v.l.n.r. Quinten Sprenkels (BFW-2, Assessor II L.P.S.V. ,,Aesculapius''), Tim Markesteijn (BFW-3), Zosia van Eesteren (BFW-3), Niek Kijk in de Vegte (BFW-1), Marinda van der Kuijl (BPS)

De docentenleden van de OC 2019-2020 zijn:

Dr. Linda Holtman                      Opleiding BFW/BPS, voorzitter
Dr. Elke Krekels                          Divisie Systems Biomedicine and Pharmacology, vice-voorzitter
Dr. Johan Kuiper                         Divisie BioTherapeutics
Dr. Gerard van Westen               Divisie Drug Discovery and Safety
Faisal Aiobi                                 Afstudeerrichting 'BFW en Farmacie'

Meer informatie over de OC is te vinden op Blackboard. Hier kan je ook de Uitkomsten van de vakevaluaties en andere zaken waar de OC zich mee bezig houdt teruglezen.