De opleidingscommissie (OC) bestaat uit zes studenten (van alle jaren) en zes stafleden van het LACDR. Elke maand komen zij bijeen om allerlei zaken die betrekking hebben op het onderwijs te bespreken. Hierbij moet gedacht worden aan veranderingen in de aangeboden vakken, beslissingen vanuit de universiteit die moeten worden geïmplementeerd, de capaciteit van de studie voor het groeiende aantal studenten en de kwaliteit van gegeven colleges, tentamens en practica. Ieder lid van de opleidingscommissie kan onderwerpen aandragen op de vergadering waarvan hij of zij vindt dat dit aandacht verdient en waarin dus mogelijk verandering moet komen. Het is dan ook erg belangrijk dat ieder lid van de studie BFW kritisch naar de gang van zaken blijft kijken. Vind je dat er zaken beter geregeld kunnen worden bij de opleiding? Constateer je structurele gebreken in het onderwijs? Heb je een situatie gehad waarin je vindt dat jou onrecht is aangedaan? Meld dit bij de leden van de opleidingscommissie of stel jezelf kandidaat! Ons e-mailadres is ocstudentbfw@lacdr.leidenuniv.nl. Wij doen er alles aan om ons onderwijs beter te maken.

Voor het jaar 2016-2017 hebben de volgende studentleden in de OC plaatsgenomen:
Guus Koorevaar, Marleen van Dorst, Jip Linthorst, Aimilio Emmanouil, Ramon de Koster en Emma Kruijt.

De stafleden die in de OC 2016-2017 zitten zijn:
Prof.dr. J. Bouwstra, dr. E.H.J. Danen, prof.dr. J. Kuiper, dr. L.H. Heitman, dr. E.C.M. de Lange (voorzitter), dr. I. Kohler en mevr. C.S. Blind

Verder zijn de studieadviseurs Grade Degenaars en Hans Kruijer en de opleidingsdirecteur prof. dr. Miranda van Eck zoveel mogelijk aanwezig.

De vergaderingen van studiejaar 2017-2018 zullen plaats vinden op:

6 november 2017

4 december 2017

De rest van de data zal nader bekend worden gemaakt!

De vergaderingen vinden plaats van 12.00 - 13.30 uur. Tijd en locatie kunnen afwijken, houdt hiervoor de banner op de website in de gaten.

footerlogo

phone 071-5274601 address Postbus 9502
email bestuur@aesculapius.nl   2300 RA Leiden
Ga naar boven