Opleidingscommissie

De Opleidingscommisse (OC) voor de bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen en de master Bio-Pharmaceutical Sciences  bestaat uit vijf studenten (van alle jaarlagen) en vijf docenten van het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR). De OC komt maandelijks bijeen om verschillende zaken te bespreken die te maken hebben met de kwaliteit van het onderwijs. Denk hierbij aan de evaluatie van vakken, de behandeling van binnengekomen klachten en de controle van de naleving van het OER (Onderwijs- en Examenregeling).

Heb je zelf ook klachten of opmerkingen? Meldt het bij de OC! Je kan mailen naar ocstudentbfw@lacdr.leidenuniv.nl  of vzocbfw@lacdr.leidenuniv.nl.

De studentleden van de OC 2017 – 2018 zijn Peter Rensen, Nikki Duynisveld, Glenn van Veldhoven, Marije Otto en Kinga Fiebig.

De docentenleden van de OC 2017 – 2018 zijn prof. dr. Joke Bouwstra, dr. Daan van der Es, dr. Elke Krekels, Fouzia Lghoul en dr. Janine Geerling.

Meer informatie over de OC is te vinden op Blackboard. Hier kan je ook de Uitkomsten van de vakevaluaties en andere zaken waar de OC zich mee bezig houdt teruglezen.

WhatsApp Image 2018 01 26 at 11.28.54