„Aesculapius”-items

Welkom in de gloednieuwe „Aesculapius”-webshop! In deze webshop kan je meerdere artikelen in één keer bestellen. De gekochte items/artikelen kunnen later op 't hok worden opgehaald.


Toon:
Sorteren op:
Frutsel

Het „Aesculapius”-frutsel kan door de vrouwelijke Leeden in het haar gedragen worden. Daarnaast is het mogelijk om van het frutsel een haarclip te maken (haarclip zelf aanschaffen, voor meer informatie: vraag de bestuursdames of check het Youtubekanaal).

8.00‎€

- +
Vlinderdas

Ben jij nog op zoek naar dat ene „Aesculapius”-accessoire om je gala-outfit compleet te maken? Koop dan deze fantastische „Aesculapius”-vlinderdas!

11.00‎€

- +
Manchetknopen

Deze prachtige „Aesculapius”-manchetknopen mogen niet ontbreken op hemden met dubbel manchet! Een chique detail onder een jasje, pak of rokkostuum.

19.80‎€

- +
Das (lang)

Wanneer de dresscode vraagt om ‘jasje-dasje’ (of zelfs om pak), dan kan bij de Heeren de klassieke „Aesculapius”-das natuurlijk niet ontbreken! Deze das wordt al jaren veel gedragen bij symposia, de diesreceptie en de cantus. Nu ook voor de lange Aesculapen!

8.00‎€

- +
Pin

De „Aesculapius”-pin is de opfleuring die jouw revers nodig heeft! Laat met deze schitterende pin zien dat jij bij „Aesculapius” hoort als je op bedrijfsbezoek gaat of aan een K.N.P.S.V.-activiteit deelneemt.

1.50‎€

- +
Sokken

Deze „Aesculapius”-sokken maken je outfit helemaal af! De sokken zijn one-size, voor zowel mannen als vrouwen en helpen je de koude winterdagen door te komen! 

4.22‎€

- +
Mok (nieuw model)

De koffie of thee van ’t Hok, uit je eigen koffiezetapparaat of op stage smaakt natuurlijk het lekkerst in deze nieuwe  „Aesculapius”-mokken! 

4.50‎€

- +

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. P.X.M. Remijn
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer