Jaarvertegenwoordiging

De jaarvertegenwoordiging (JVT) is in collegejaar 2017/2018 voor het eerst geïntroduceerd bij de opleiding BFW/BPS. De JVT is een panel van maximaal 8 studenten uit één jaarlaag die de opleidingscommissie (OC) raadpleegt voor vakevaluaties. De JVT is van groot belang om de mening van de studenten beter te laten zien, het vroeg opsporen van problemen binnen de opleiding en een bredere mening over individuele vakken.  Zo staat de JVT dichter bij de studenten van de verschillende jaarlagen. En zorgt de JVT ervoor dat de mening van de gehele studentenpopulatie te horen is. Elke JVT wordt begeleid door het studentlid van de OC uit dezelfde jaarlaag. De JVT wordt gevormd nadat de nieuwe OC is geïnstalleerd.

Als je een klacht hebt over de opleiding, de roosters of bijvoorbeeld een tentamen, kun je altijd iemand van de jaarvertegenwoordiging of van de opleidingscommissie aanspreken!

Jaarvertegenwoordiging jaar 1:

 -

Jaarvertegenwoordiging jaar 2:

WhatsApp Image 2019 03 18 at 15.38.32

v.l.n.r.  Peter Rensen, Daphne Harteveld, Debra van Asten, Coen de Waard, Martijn de Ruiter, Silke van Reeuwijk en Arnela Mehic. 

Jaarvergtegenwoordiging jaar 3:

image 6

v.l.n.r.  Femke Heddema, Magnus Leus, Glenn van Veldhoven, Floor de Jong, Stijn Colijn en Tessa Hemmelder

Jaarvertegenwoordiging masterstudenten:

FotoJVTmaster

vlnr. Emma Pool,  Marieke van Ooijen, Lisa van Schijndel en  Janneke Kluvers