Welkom op het Stagegedeelte van de Stage-/Vacaturebank van L.P.S.V. „Aescualpius”, hier staan de bedrijven die stages aanbieden voor studenten Bio-Farmaceutische Wetenschappen. Mocht je interesse hebben in een stage bij een van deze bedrijven neem dan vooral contact met ze op. 

CHDR

Het CHDR

Het CHDR, Centre for Human Drug Research, is een zogenaamde CRO (Clinical Research Organisation) die zich specialiseert in data-intensieve, vroegtijdige klinische studies. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daardoor kan veel hoge kwalitiet farmacodynamische en farmacokinetische data gegenereerd worden. Het CHDR heeft drie onderzoeksvelden waarin ze zich specialiseren, dat zijn het centraal zenuwstelsel, Internal Medicine en Nutraceuticals en Voeding. Hierover is meer informatie te vinden op de site van het CHDR. Het CHDR biedt een dynamische werkomgeving met een unieke, enthousiaste en open atmosfeer die wordt gecombineerd met veel professionaliteit en kwaliteit. Stage lopen bij het CHDR kan op verschillende punten in je studie, je kunt je Bachelorstage van 10 weken bij het CHDR doen maar ook ja masterstages kan je bij het CHDR lopen. Het stage programma richt zich op het vergaren van kennis en leren werken met de moderne technieken die binnen het CHDR gebruikt worden. Je doet dan mee aan een lopende studie die begeleid wordt door een team van professionals. Mocht je hier meer informatie over willen hebben, neem dan contact op met de studieadviseurs of het CHDR.

 

 

Naammerk LACDR

Het LACDR

 Het LACDR, Leiden Academic Centre for Drug Research, is het onderzoeksinstituut waaraan wij ons onderwijs krijgen. Dit is dan ook de plek waar het overgrote deel van de studenten de bachelorstage loopt. Echter kan je na de bachelor ook stage blijven lopen bij het LACDR, dit kan bij de bekende 6 afdelingen:

- Analytical Biosciences
- Biopharmaceutics
- Drug Delivery Technology 
- Medicinal Chemistry 
- Pharmacology
- Toxicology

Een logische stap is om voor dezelfde afdeling te kiezen waar je ook je bachelorstage hebt gelopen, dit is echter niet verplicht. Als je bij een van deze afdelingen stage gaat lopen, loop je mee met een PhD en doe je dus echt mee met het actuele onderzoek.

footerlogo

phone 071-5274601 address Postbus 9502
email bestuur@aesculapius.nl   2300 RA Leiden
Ga naar boven
Warning: mysqli::stat(): Couldn't fetch mysqli in /home/aesculap/public_html/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 209

Warning: mysqli_close(): Couldn't fetch mysqli in /home/aesculap/public_html/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php on line 216