Vanaf dit collegejaar kan je bij „Aesculapius” het Studie Actief Certificaat (SAC) behalen. Dit certificaat is een bewijs dat je je extracurriculair hebt ontwikkeld en komt vanuit de opleiding en „Aesculapius”. Je behaalt je SAC door congressen en symposia bij te wonen en deel te nemen aan commissies. Voor deze activiteiten krijg je SAC-punten toegekend en als je genoeg punten hebt behaald kan je je SAC aanvragen. Meer informatie over de puntenverdelingen en het SAC algemeen kan je vinden op https://www.aesculapius.nl/studie/sac of door te vragen aan het bestuur.

Het is vier september en dit betekent dat de colleges weer begonnen zijn! Wij wensen iedereen veel succes komend jaar en hopen jullie een keer te zien op 't Hok of op een van onze activiteiten. 

Op 15, 16 en 17 september is er het Eerstejaarsweekend van „Aesculapius” en ouderejaars mogen ook mee. Let op! Dit jaar gaan ouderejaars mee als mentor en als mentor worden een aantal dingen van je verwacht. Meer informatie over het mentorschap is te vinden op het inschrijfformulier, wat hier te vinden is. Vragen over het Eerstejaarsweekend en het ingevulde formulier kan je sturen naar ejwcommissie@gmail.com. Hopelijk gaan jullie allemaal mee op EJW!

footerlogo

phone 071-5274601 address Postbus 9502
email bestuur@aesculapius.nl   2300 RA Leiden
Ga naar boven