Derde Dinsdag Borrel

Derde Dinsdag Borrel

Op dinsdag 19 juni is het weer tijd voor de Derde Dinsdag Borrel (DDB), maar dit is niet zomaar een DDB! Dit is de eerste DDB van het 133e bestuur! Kom allemaal naar ‘De Kroeg’ om kennis te maken met het nieuwe bestuur en te genieten van de gemaakte hapjes. Zoals gewoonlijk is het eerste drankje op kosten van „Aesculapius”! Achteraf is er weer de mogelijkheid om uit eten te gaan. Vergeet niet hiervoor je aan te melden bij Nikki door te mailen naar assessor2@aesculapius.nl. Tot dan!

Ledenbenefietfeest

Ledenbenefietfeest

Tijdens het academisch jaar 2017-2018 is het ledenaantal van L.P.S.V. „Aesculapius” boven de 1000 leden gestegen! Dit moet natuurlijk gevierd worden! Op woensdag 27 juni geeft de Goede Doelencommissie om deze reden het 1000-ledenbenefietfeest. Vanaf 22.00 zijn jullie allemaal van harte welkom in de Hut van Ome Henne om deze mijlpaal te vieren! De opbrengst van de kaartverkoop zal volledig gedoneerd worden aan Stichting Alzheimer.

Jaarvergadering

Jaarvergadering

Op 11 juni heeft de Jaarvergadering plaatsgevonden. Tijdens de jaarvergadering zijn verschillende commissies geïnstalleerd, zoals de Mastercommissie en Studiecommissie en zijn verschillende voorstellen gedaan. Het financieel jaaroverzicht en ab-actueel jaarverslag zijn gepresenteerd en ook heeft de bestuurswissel plaatsgevonden! Het 133e heeft haar beleidsplan gepresenteerd en is officieel ingehamerd! Het beleidsplan is hier terug te vinden en onder het kopje ‘Verenigingsdocumenten’.

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. S.Y. Liu
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer