Inschrijven EJW ouderejaars

Inschrijven EJW ouderejaars

Lijkt het jou leuk om het eerstejaarsweekend nogmaals mee te kunnen maken en om de nieuwe eerstejaars studenten te leren kennen en te kunnen helpen? Word dan mentor tijdens het EJW! Je kunt je inschrijven door dit formulier in te vullen. Deze kan vervolgens in geleverd worden op 't Hok of gemaild worden naar de Eerstejaarweekendcommissie (ejwcommissie@gmail.com). Schrijf je snel in want er zijn maar een beperkt aantal plekken gereserveerd voor ouderejaars! Hopelijk tot dan, wij hebben er erg veel zin in!

EJW onthullings-DDB

16 juli is het weer de derde dinsdag van de maand en dat betekent DDB tijd! Deze DDB is ook niet zomaar een DDB. Tijdens deze DDB zal het thema van het eerstejaarsweekend 2019 onthuld worden! De borrel duurt van 17:00 tot 19:00 en de EJW-onthulling zal plaatsvinden om 18:00. Komt allen langs om bij dit speciale moment aanwezig te zijn. De enthousiastelingen onder ons kunnen zich ook vanaf de onthulling opgeven om EJW mentor te worden. Uiteraard is zoals gewoonlijk het eerste drankje op kosten van de vereniging. Neem ook vooral je Kroeg Club Kaart mee voor de dagaanbieding (Kornuit €2,-). Tot bij de DDB!

Kennismakings-DDB

Kennismakings-DDB

Na de Jaarvergadering van 11 juni zal de eerste Derde Dinsdag Borrel plaatsvinden van het nieuwe bestuur, dat op de Jaarvergadering geïnstalleerd zal worden! Kom allen langs om te vieren dat een nieuw bestuursjaar is aangebroken. De DDB is zoals gewoonlijk in Café De Kroeg, vanaf 17.00u staan we klaar om jullie een gratis drankje aan te bieden. Achteraf kan je mee uiteten bij Proeflokaal Bregje waar je voor €19,50 een drie-gangen menu krijgt met twee drankjes (bier/fris/thee/koffie).

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. D. van Asten
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer