Wil jij ook een keer de grachten van Leiden vanaf het water beleven? Kom dan mee op 28 november! Speciaal voor alle eerstejaars hebben we een boottocht door Leiden georganiseerd, met warme chocomel achteraf! We zullen om 18.45u bij Aalmarkt 4 verzamelen. De kosten zijn maar €1,- p.p.. Je kan je inschrijven door te mailen naar bestuur@aesculapius.nl of jezelf op de lijst op 't Hok erbij te schrijven. Er zijn maar beperkt plaatsen, dus wees er snel bij!

Beste Masterstudent,

Op maandag 11 december organiseert de Mastercommissie de jaarlijkse Master Excursie, ditmaal in samenwerking met AstraZeneca. Gedurende deze dag zullen meerdere farmaceutische takken worden uitgelicht: marketing, sales, en medisch-/klinisch onderzoek. De dag zal worden afgesloten met een borrel waar je de gelegenheid hebt contacten te maken voor stagemogelijkheden!

Locatie: World Trade Center, Pr. Beatrixlaan 582, Den Haag.
Tijd: 13:00 – 16:30u
Kosten: Gratis!
Stagemogelijkheden: Ja!

Schrijf je NU in!
Vanaf nu is de inschrijving geopend. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt! Wanneer het maximum aantal inschrijvingen is overschreden, krijgen leden van „Aesculapius” voorrang.
Inschrijven.

Vanaf dit collegejaar kan je bij „Aesculapius” het Studie Actief Certificaat (SAC) behalen. Dit certificaat is een bewijs dat je je extracurriculair hebt ontwikkeld en komt vanuit de opleiding en „Aesculapius”. Je behaalt je SAC door congressen en symposia bij te wonen en deel te nemen aan commissies. Voor deze activiteiten krijg je SAC-punten toegekend en als je genoeg punten hebt behaald kan je je SAC aanvragen. Meer informatie over de puntenverdelingen en het SAC algemeen kan je vinden op https://www.aesculapius.nl/studie/sac of door te vragen aan het bestuur.

footerlogo

phone 071-5274601 address Postbus 9502
email bestuur@aesculapius.nl   2300 RA Leiden
Ga naar boven