Vintura sponsort BUEX 2017

Vintura sponsort buitenlandexcursie „Aesculapius”

Vintura is dit jaar sponsor van BUEX 2017, de buitenlandexcursie van de Leidsche Pharmaceutische Studenten-Vereeniging „Aesculapius”. Belangrijke reden voor Vintura, strategie consultants in life sciences en gezondheidszorg, om „Aesculapius” te sponsoren voert terug naar de missie van Vintura: “Creating meaningful impact in healthcare together.“

 

Belangrijke invloed op gezondheidszorg

Noël van Oijen, partner bij Vintura: “Bij „Aesculapius” werken de farmaceuten van de toekomst. Met de middelen en innovaties die de farmaceutische industrie ontwikkelt en de kennis die zij hebben, hebben zij een belangrijke invloed op de gezondheid en kwaliteit van leven van toekomstige patiënten.”

 

Wat is jouw bijdrage?

Binnen de farmaceutische sector komt de patiënt steeds meer centraal te staan en wordt steeds beter nagedacht hoe de sector kan bijdragen aan het optimaliseren van de patiëntwaarde. Dit is een belangrijke voorwaarde als je streeft naar een duurzame gezondheidszorg. Van Oijen: “Hebben de leden van „Aesculapius” al eens nagedacht wat hun eigen bijdrage aan de gezondheidszorg zal zijn in de toekomst? We willen hen graag prikkelen hierover na te denken.”

 

Toptalent dat waarde wil creëren binnen de zorg

Vintura is altijd op zoek naar toptalent met enkele jaren werkervaring binnen de consultancy, life sciences of zorg. Van Oijen: “Wie bieden een uitdagende omgeving voor diegenen die gedreven zijn om (klant- en patiënt)waarde te creëren binnen de zorg. Dit doen we door het creëren van een open, respectvolle en prettige atmosfeer waar mag worden gelachen. We bieden onze consultants persoonlijke ontwikkeling en maximaal leervermogen.” Wil je meer weten? Kijk dan op vintura.com.