Nieuws

Gisteravond op de DDB is de locatie van de BUEX 2018 onthuld. In april reizen we met een groep Aesculapen af naar Parma en Milaan om meer te leren over de industrie en het onderwijs in Italië! We vertrekken op donderdag 5 april en zijn zaterdag 14 april weer terug in Leiden. We zullen langs bedrijven gaan als Sanofi Genzyme, Mario Negri instituut en Chiesi en natuurlijk is er ook tijd om te genieten van de Italiaanse cultuur. Je kan je vanaf nu inschrijven op 't Hok en voor de mensen die meer informatie willen is er op 31 januari een informatieavond. 

Je kan je inschrijven voor het Ouderejaarsweekend (OJW) 2018! Met als thema 'Eén groot feest' beloofd het niks anders dan een weekend vol feest en vertier te worden. Het OJW is het eerste weekend van maart (2 t/m 4 maart) en de kosten bedragen maximaal €40,-. Je kan je inschrijven op 't Hok of online via de website! Hopelijk gaan zo veel mogelijk van jullie mee!

 Beste eerstejaars,

De Ouderdag wordt door „Aesculapius” georganiseerd om jouw ouders te laten zien hoe het is om Bio-Farmaceutische Wetenschappen te studeren. Tijdens deze dag wordt er iets verteld over hoe de studie in elkaar zit, wat „Aesculapius” voor jullie allemaal kan betekenen en wordt er een mini-college gegeven zodat je ouders een idee krijgen van hoe het is om in de collegebanken te zitten. Verder krijgen jullie tijdens deze dag rondleidingen in het Leiden Academic Centre for Drug Research (LACDR), het onderzoeksinstituut dat verbonden is aan onze studie. Hier kan je een brief vinden met meer informatie!

Inschrijven voor de Ouderdag kan tot en met vrijdag 9 februari! Een inschrijfformulier kan je hier vinden of op 't Hok! De formulieren kunnen per post worden opgestuurd of gemaild worden naar bestuur@aesculapius.nl.

footerlogo

phone 071-5274601 address Postbus 9502
email bestuur@aesculapius.nl   2300 RA Leiden
Ga naar boven