Nieuws

BENU Bedrijfsexcursie

Wil jij zien hoe het werkt in een (openbare) apotheek? En weten wat de apotheekketen BENU onderscheidt van andere Apotheken? Op 23 april van 11.00-14.30u laat Roland Wybrands Marcussen (apotheker) je een kijkje nemen in een van de grootste BENU apotheken van Nederland. Dus meld je snel aan voor de excursie naar BENU Apotheek Kerk en Zanen in Alphen a/d Rijn, want vol=vol!Om aan te melden kan je een mailtje sturen naar quaestor@aesculapius.nl of je aanmelden via het inschrijfformulier op de site!

De BUEX is geweest!

De afgelopen 9 dagen is het bestuur met een groep van 39 personen op Buitenland Excursie (BUEX) geweest naar het zonnige Valencia en Barcelona. We hebben hier meerdere farmaceutische bedrijven bezocht, waardonder het Centro d'Investigacion Principe Felipe en Oryzon, alsook de universiteit van Valencia. Ook hebben we deelgenomen aan verschillende culturele activiteiten, zoals een stadswandeling, een fietstour en een flamenco les. Gelukkig heeft iedereen ook af en toe kunnen uitrusten en genieten van een glaasje agua de Valencia of sangria. We willen de BUEX-commissie en de deelnemers bedanken voor het neerzetten en maken van deze prachtige reis!

Panacea feest: Movie Nights

Na lange tijd is het tweede Panacea feest bijna daar! Het eerste Panacea feest was zo geslaagd dat het tweede feest uiteraard legendarisch zal zijn. Het thema zal Movie Nights zijn, filmpersonages uit Hollywood! Kom mee feesten op 23 maart vanaf 22:00 uur! Iedereen wordt verwacht in hun mooiste Hollywood outfits. Voor 23:00 uur zal er per persoon een drankkaart worden aangeboden. Het feest zal €2,- kosten voor leden en €5 voor externen. Haal snel je kaartjes via de website, op 't Hok of bij de Panacea leden!

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer