L.P.H.D. 'Panoramix'

Waerde leden der L.P.S.V. „Aesculapius”, beste lezer,

Op 15 maart 2011 heeft de L.P.S.V. „Aesculapius” zich mogen verrijken met de oprichting van het Leidsch Pharmaceutisch Heren Dispuut (L.P.H.D.) ‘Panoramix’. Wat begon als een klein groepje enthousiastelingen met een passie voor speciaalbier en vleesch, is inmiddels uitgegroeid tot een grote, goed vertegenwoordigde vriendengroep van actieve en minder actieve leden van „Aesculapius”. In onze stamkroeg, Lemmy’s Biercafé, komen wij Panoramici twee keer per maand bij elkaar voor een borrel, om te genieten van speciaalbier uit binnen- en buitenland.

Naast deze borrels worden er nog meer activiteiten georganiseerd om onze hechte band te ontwikkelen en te versterken. Wij stillen onze honger graag met een goed stuk vleesch tijdens een barbecue, lessen onze dorst met een bierproeverij. Maar er wordt ook ieder jaar een gezellige open activiteit georganiseerd waar ieder lid van „Aesculapius” kennis kan maken met ons mooie dispuut. Daarnaast staan wij bekend om onze halfjaarlijkse spareribsdiners waarbij we met z’n allen strijden voor eeuwige roem en een gravering op de enige echte ‘Panoramix’ spareribsbokaal. Net als de Galliërs vroeger, willen wij als ‘Panoramix’ onze grenzen graag verleggen en daarom gaan wij ook eens per jaar op reis. Zo hebben wij afgelopen jaar de Belgische stad Leuven bezocht. Het mooiste is dat je bij ‘Panoramix’ nergens aan vast zit en ook vrij bent om zelf ideeën aan te dragen om nog meer gezelligheid te creëren.

Mocht dit alles je aanspreken, schroom dan niet om ons aan te spreken of te mailen naar lphdpanoramix@gmail.com. Elk mannelijk lid der L.P.S.V. „Aesculapius” is vrij om 2 keer met ons mee te borrelen op gesloten activiteiten om onze leden beter te leren kennen en de ambiance te proeven van een Gallische avond met ‘Panoramix’.

Namens alle leden der L.P.H.D. ‘Panoramix’,

Romeo Schrage

h.t. Heroïx