Fotocommissie

De Fotocommissie maakt alle foto’s op activiteiten en censureert deze vervolgens. Verder houden zij ook een Facebookpagina bij en samen met het bestuur plaatsen zij foto's op de „Aesculapius”-Instagrampagina. Lijkt het je ook leuk om daaraan mee te helpen? Geef dit aan bij het bestuur of leden van de Fotocommissie! Omdat dit ook een lopende commissie is, kun je er bij wanneer je wilt.

Lieve Aesculapen, beste lezer,

Met trots presenteer ik u de FotoCommissie der L.P.S.V. „Aesculapius”, meestal afgekort genoemd als Fotocie. Wij zijn een groep enthousiastelingen uit alle jaarlagen die alle „Aesculapius”-activiteiten vastlegt met de verenigingscamera. Van Eerstejaarsweekend, tot borrel of zelfs de BuitenlandExcursie, wij maken alle leuke foto’s die je hier ook op de website kan vinden en zorgen ervoor dat iedereen er mooi op komt te staan.

De FotoCie bestaat momenteel uit Nikki Duynisveld, Romeo Schrage, Alissa de Koning, Lotte Kersten en Alisha Amory en ondergetekende. Mocht je een van ons spotten met de camera vergeet dan vooral niet te lachen of je beste pose aan te nemen! We zijn een doorlopende commissie dus het is mogelijk dat er midden in het jaar iemand in of uit stapt of dat we opzoek gaan naar nieuwe leden. Houd jij ook van foto's maken en ben je vaak op de activiteiten te vinden, meld je dan aan voor de FotoCie. Mocht je nog twijfelen of heb je een vraag? Spreek ons dan aan, wij vertellen je met veel liefde alles over de FotoCie en wat wij allemaal doen.

Mocht je niet genoeg kunnen krijgen van al onze mooie foto’s volg ons dan ook op Facebook en Instagram!

QR code stefan

We hopen jullie allemaal een keer voor de camera te mogen krijgen!

Namens de FotoCommissie der L.P.S.V. „Aesculapius”,

Stefan van Dijk

h.t. praeses