Diescommissie

Waerde Aesculaap, beste lezer,

In de stad van ontdekkingen heeft zich 133 jaar geleden de L.P.S.V. „Aesculapius” gevestigd. Op 16 november is zij jarig en dat geeft genoeg reden tot een feestje. Zoals velen viert ook „Aesculapius” haar verjaardag, dit doet ze met een heuse feestweek. Tijdens deze verjaardag, of Dies Natalis, wisselen we feestelijke activiteiten af met wat meer serieuze gelegenheden. De commissie kiest altijd een thema voor deze week waar de activiteiten op gebaseerd worden.  Omdat wij ons in de stad van ontdekkingen bevinden en wij ook zo veel mogelijk baanbrekende ontdekkingen willen maken is ons vlak van onderzoek hebben wij de passende naam ‘Di(e)scovery’ gekozen.

We starten de festiviteiten met een feest in de week voor de Diesweek en openen de week zelf met een receptie voor alle leden. Het serieuzere gedeelte omvat een symposium en een excursie. Om nog wel actief te blijven gaan we ook sporten deze week en gaan we met de culturele activiteit nog meer ontdekken. Om de week in stijl af te sluiten hebben we een spetterend gala met een diner vooraf, hierna kunnen we met z’n allen aan een welverdiende kerstvakantie beginnen.

Uiteraard sta ik er niet alleen voor om dit allemaal te organiseren. Samen met een geweldige commissie organiseren we alle activiteiten. In deze commissie zitten onze ab-actis Debra van Asten, Jorn Ticheler is onze quaestor en het assessoraat bestaat uit Emma Eikmans, Suzanne van Leerdam en Floor de Jong.

Mocht je nog meer vragen hebben over de week of over de commissie dan staan wij altijd klaar om je alles erover te vertellen!

Namens de 133e Diescommissie der L.P.S.V. „Aesculapius” ‘Di(e)scovery’

Glenn van Veldhoven

h.t. praeses

Foto diescommissie 2018 2019 nieuw