Almanakcommissie

De almanakcommissie maakt de almanak, het jaarboek van de vereniging, die in november verschijnt. Hiervoor bedenkt de commissie een thema en schrijven ze mooie stukken.

Hallo iedereen!

Wij zijn de almanakcommissie der L.P.S.V. „Aesculapius” voor het collegejaar 2019-2020. Dan vraag je je natuurlijk af ‘maar wie zijn jullie überhaupt?’. Dus om ons even voor te stellen; wij zijn Magnus Leus (praeses), Samba Gueye (quaestor), Yuni Gim (ab-actis), Daphne van Harteveld (assessor I), Tessa Goedhart (assessor II), Alisha Amorij (assessor III) en Thomas van Kreij (assessor IV).
Het thema voor het jaar 2019-2020 is bekend gemaakt, namelijk ‘Enigma’. Het woord enigma heeft als synoniemen raadsel en/of mysterie. Wij hebben dit thema gekozen, omdat we als Bio-Farmaceuten worden opgeleid als geneesmiddelenonderzoekers. Tijdens onze studie komen we vaak vraagstukken/problemen tegen die nog steeds niet zijn opgelost. Daarom is het nog steeds een raadsel hoe deze vraagstukken/problemen opgelost kunnen worden. Dit vonden wij erg interessant en natuurlijk ook heel erg leuk als thema voor de nieuwe almanak. Ben jij benieuwd naar de Almanak? Schrijf je dan in voor een exemplaar en krijg antwoord op dit Enigma.

Namens de Almanakcommissie 2019-2020 'Enigma',

Yuni Gim
h.t. ab-actis 

image