Carrierecommissie

Eens in de twee jaar wordt de Carrièredag georganiseerd. Tijdens deze dag komen oud-BFW’ers vertellen wat ze na hun studie zijn gaan doen. Ook komen er verschillende bedrijven spreken. Hierna zal er een netwerkborrel worden georganiseerd voor alle aanwezigen. De volgende Carrièrecommissie zal in 2021 een Carrièredag organiseren.

Beste Aesculapen,

Wij allen zullen welbekend zijn met de vraag: “En hoe zit het precies met het baanperspectief van deze studie?” Daarop zullen velen van jullie een antwoord hebben gegeven in de zin van: ”Het is een brede studie dus het perspectief is erg gunstig”. Maar hoe breed is BFW nou precies? Wat zijn mijn kansen precies nadat ik ben afgestudeerd en waar kom ik terecht?

Namens de Carrièrecommissie bieden wij jou de mogelijkheid hier meer inzicht in te krijgen tijdens de carrièredag. Tijdens deze dag is het mogelijk om meer kennis op te doen over het leven na de studie BFW. Verschillende bedrijven zullen aanwezig om jou meer inzicht te bieden in ons werkvlak. Uiteraard zullen er ook alumni (afgestudeerde BFW studenten) present zijn om met jou in gesprek te gaan. Zij staan dichtbij de studenten en zullen zich goed in jullie kunnen verplaatsen om zo jullie vragen beantwoorden. Door middel van lezingen en dialogen is deze dag de ideale kans om het inzicht en netwerk te vergroten in de wereld van BFW. Kortom, de carrièredag is dus een dag waar je je gehele loopbaan nog plezier van zult hebben.

De Carrièrecommissie bestaande uit Ab-actis Meike Pollemans, Quaestor 1 Nicky Kruit, Quaestor 2 Lisa van Schijndel, en het Assessoraat Tim Markesteijn en Alisha Amory zal de organisatie van de carrièredag dit jaar op zich nemen.

Eerstejaars of masterstudent, wij hopen dat we alle leerlagen welkom kunnen heten tijdens de carrièredag op 28 mei 2019.

Namens de Carrierècommissie 2018/2019 “Navigate”

Stijn Colijn

h.t. praeses

CaCo 2018 2019