Mastercommissie

De mastercommissie organiseert voor alle master studenten BPS en Farmacie verschillende activiteiten zoals een barbecue, excursies en een zelf in te vullen activiteit.

 Beste lezer,

Graag introduceer ik aan jullie de Mastercommissie! Dit jaar zal zij bestaan uit Marije Otto, Willem van der Weg, Michiel Otte, Koen Spil en ondergetekende. De MaCo organiseert een breed ensemble aan activiteiten en wij gaan ons dit jaar inzetten om iedere keer iets moois voor jullie te orkestreren.
In september zullen wij onze reeks aan activiteiten inluiden met de befaamde Masterbarbecue waarop wij de smakelijkste stukjes vlees zullen bereiden en lekkere drankjes zullen verzorgen. Uiteraard zullen er ook vegetarische, veganistische en halal producten aanwezig zijn.
Daarnaast organiseert de MaCo ook een netwerkactiviteit waar studenten op informele wijze interactie kunnen zoeken met de bedrijven die daar aanwezig zullen zijn. Zij hebben jullie iets te bieden wat wellicht binnen jullie carrièregenre past. Zo kun je op zoek naar het volgende couplet van je loopbaan.
In het voorjaar zal de Masterexcursie plaatsvinden naar een nader te bepalen bedrijf. De excursie zal vooral gericht zijn op BPS-studenten, maar uiteraard mogen Farmaciestudenten ook mee. Hopelijk lukt het ons een dag voor jullie neer te zetten die in harmonie is met jullie wensen en verwachtingen.
Ook is er nog de open activiteit waarin wij vrij zijn om onze inspiratie en creativiteit terug te laten komen. Er bestaan geen twijfels dat ook dit in goede banen gedirigeerd zal worden. Zo wordt er al flink gejamd (lees; gebrainstormd) over de invulling van deze activiteit.
Als laatste zullen wij de organisatie van de Student-Stafborrel op ons nemen in de hoop deze ook tot een heuse aria te kunnen verheffen. Hier zullen zowel studenten, als medewerkers van het LACDR aanwezig zijn om hun band te versterken en te harmoniseren.

Hopelijk zien we je op een van onze activiteiten en voor vragen/input kun je altijd mailen naar mastercommitteeaesculapius@gmail.com.

Met muzikale groet,
Namens de Mastercommissie 19-20 ‘Maestro’,
Joep Feijen
h.t. praeses

image 11