Mastercommissie

De mastercommissie organiseert voor alle master studenten BPS en Farmacie verschillende activiteiten zoals een barbecue, excursies en een zelf in te vullen activiteit.

Beste lezer,

Met trots stel ik jullie de jongste commissie der L.P.S.V. „Aesculapius” voor: De Mastercommissie! Samen met Tirsa de Kluis, Ezra van der Wel, Maartje Oosterhoff, Iris Vennis en Robbert Wever behoor ik tot de derde Mastercommissie der L.P.S.V. „Aesculapius” ‘Catchy’.

Wij volgen allemaal de master Bio-Pharmaceutical Sciences (BPS) of Farmacie en zullen door het collegejaar 2018-2019 heen verschillende activiteiten organiseren voor onze medestudenten. Zo organiseren wij twee bedrijfsexcursies: één voor de studenten van BPS en één speciaal voor de farmaciestudenten. Ook staat er een netwerkactiviteit gepland, tijdens deze activiteit zijn verschillende bedrijven aanwezig en is er dus een mogelijkheid om een praatje te maken en/of vragen te stellen aan deze bedrijven. Naast deze educatieve activiteiten zijn er ook twee activiteiten die niet studiegerelateerd zijn; namelijk een barbecue in september en een willekeurige activiteit, deze activiteiten zijn vooral bedoeld om even te ontspannen naast de drukke master.

Wij hopen veel van onze medestudenten te zien tijdens één of meerdere activiteiten en kijken uit naar een mooi jaar.

Namens de Mastercommissie 'Catchy' der L.P.S.V. „Aesculapius”,

Priscilla Tan

h.t. praeses der Mastercommissie 2018-2019 'Catchy'