Eerstejaarsweekendcommissie

Jaarlijks wordt er in september door de Eerstejaarsweekendcommissie een weekend georganiseerd voor de eerstejaars. Het weekend zit vol met allerlei activiteiten zodat de eerstejaars elkaar én „Aesculapius” leren kennen. 

Beste lezer,

In september worden alle eerstejaars welkom geheten bij de studie en de daarbij behorende de studievereniging „Aesculapius”. Een van de activiteiten om de eerstejaars elkaar beter te leren kennen is het eerstejaarsweekend (EJW). De Eerstejaarsweekendcommissie houdt zich bezig met het organiseren van het leukste weekend van het eerste jaar. Tijdens dit weekend van 13 tot 15 september hebben we een uiteenlopend programma van kennismakingsspelletjes tot een mini-symposium en van een pubquiz tot een hele spelletjes ochtend. Hierbij staat natuurlijk het kennismaken en gezelligheid voorop!

Om dit allemaal te regelen worden zes enthousiaste mensen ingezet. Dit jaar vorm ik samen met Anika Senneker, Koen Mulder, Luca ten Elshof, Daan Jiskoot en Joy Rijstenbil deze groep enthousiastelingen. Naast het programma verzorgen wij natuurlijk ook alles er omheen. Denk hierbij aan het boekje maken en de boodschappen doen. Om ervoor te zorgen dat alle spelletjes en het eten op tijd klaar staan worden wij tijdens het weekend gelopen door de huishoudcommissie. Zij helpen ons op momenten waar wij handen te kort schieten, want voor 200 mensen bbq'en is natuurlijk een flinke opgave! Dit jaar zijn dat Martijn, Sjahnaaz, Cecile, Christel, Thijs, Tamara en Ilse.

Het eerstejaarsweekend is absoluut geen ontgroening. Gezelligheid staat bij ons voorop, zoals bij alle activiteiten van „Aesculapius” is niemand verplicht om mee te doen.

Namens de Eerstejaarsweekendcommissie 2019-2020 'Rumble in the Jungle'

Alissa de Koning 

h.t. praeses

WhatsApp Image 2019 07 18 at 16.28.41