Eerstejaarsweekendcommissie

Beste lezers, waerde leden,

Ook dit jaar organiseert een van de leukste commissies die ,,Aesculapius” rijk is het prachtige eerstejaarsweekend. Het weekend wordt gevuld met leuke activiteiten. De eerstejaars kunnen hier kennis maken met ,,Aesculapius” en haar leden. Het is daarom voor ons als commissie belangrijk om een goede eerste indruk te maken!

De commissie heeft een half jaar de tijd om een mooi weekend neer te zetten. Er moet een programmaboekje worden gemaakt, een boodschappenlijst worden opgesteld, een inschrijvingslijst en financieel overzicht worden bijgehouden en er moeten spelletjes worden bedacht. Deze taken worden dit jaar ingevuld door Jonneke Bouwhuis, Koen Spil, Kathalijne Bruens, Dennis Thorn, Daphne Harteveld en mijzelf.

Alles wat geregeld wordt, komt samen van 14 tot en met 16 september op groepsaccommodatie Brabantbos in Lierop. Nadat iedereen is aangekomen en is gesetteld, starten de activiteiten. Om iedereen goed te leren kennen, beginnen we met spelletjes. De vrijdagavond sluiten we af met een gezellige themaborrel. Vervolgens gaan we zaterdagochtend en –middag vrolijk verder met een spelletjesochtend. Hierna is het tijd voor het mini-symposium, waarin duidelijk wordt wat ,,Aesculapius” allemaal te bieden heeft. Deze tweede dag beëindigen we met een bierestafette en themafeest. Zorg dus dat je bijpassende outfits meeneemt!

Om het weekend in goede banen te leiden, krijgen we hulp van de huishoudcommissie. Deze bestaat dit jaar uit Andrea Hutani, Glenn van Veldhoven, Guusje Odenkirchen, Maya Rashid, Rosanne de Vries, Simon van de Reep en Tim Markesteijn. Onze dank voor deze zeven helden is groot!

Belangrijk is dat dit weekend geen ontgroening zal zijn! Meedoen aan het EJW is, net als lid zijn van ,,Aesculapius” geheel vrijblijvend en doe je voor jezelf. Het EJW is een manier om medestudenten te leren kennen en mooie vriendschappen te beginnen.

Hopende jullie allemaal te mogen begroeten op het Eerstejaarsweekend,

Namens de Eerstejaarsweekendcommissie 2018-2019 “Zer00s Heroes”,

Romy Mosch

h.t. ab-actis

Foto EJWcie 2018 2019