Lustrumsymposium: 'The Ever Changing World of Drug Use and Development'

Beste Aesculaap,

Op dinsdag 9 maart aanstaande zal het online lustrum symposium plaatsvinden. De titel van het symposium is ‘The ever changing world of drug use and development'. Het symposium zal duren van 13:00-18:00 en zal online plaatsvinden via een live stream. Via een ander platform zal het mogelijk zijn om vragen te stellen aan de spreker. De onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens het symposium zijn: Changes in drug usage and disease differentiation, Drug repurposing, Changes in drug development and official guidelines en Changes in drug usage and antimicrobial resistance. De rol van dagvoorzitter zal worden vervuld door Prof. Dr. Groeneveld.

Inschrijving voor het middagsymposium verloopt via „Aesculapius” via de volgende link Inschrijving LustrumDies symposium; "The ever changing world of drug discovery" . Als je je inschrijft voor 23 februari aanstaande krijg je een programmaboekje op hun thuisadres (mits je je adresgegevens wil achterlaten) toegestuurd.

De spreker die zal spreken over “antimicrobial resistance” heeft een vragenlijst gemaakt voor de studenten die zich hebben aangemeld. Hij zal de resultaten bespreken in zijn presentatie. Als je je hebt aangemeld voor het symposium zou het leuk zijn als je deze ook nog even invult. De link naar de vragenlijst is: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrL3gbHDVp1iVaC4LXDfx7U0RULxNoCwE9R5PA8k-Bx_nU-A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Wij hebben er heel veel zin in!!

 

Liefs, 

LustrumDiesCommissie “interlunar”

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. M.R.A. Ritsma
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer