Corona Protocol

Corona Protocol

Afgelopen tijd is het aantal corona meldingen weer flink gestegen. Daarom is er een corona protocol opgesteld waarin de verschillende richtlijnen van het RIVM, de veiligheidsregio en de Universiteit Leiden zijn uitgezet. Ook staat er nog extra maatregelen en adviezen die vanuit de vereniging zijn opgesteld in het document. Het protocol zal bij aanscherping/versoepeling van de richtlijnen vanuit de bovengenoemde instanties worden geüpdatet. De meest recente versie is te vinden onder het kopje ‘verenigingsdocumenten’ op de website, of klik hier. Dit protocol is voor het laatst herzien op 2 maart 2021. Wij adviseren iedereen om dit protocol zo goed mogelijk op te volgen!

We vinden het in deze tijden wel erg belangrijk om iedereen te blijven zien, ook al is dit online. Daarom zullen we regelmatig online activiteiten blijben organiseren via ons Microsoft Teams kanaal! Als student van de Universiteit Leiden heb je gratis toegang tot Teams, het is als volgt te bereiken:

      1. Download het programma via:  https://products.office.com/nl-nl/microsoft-teams/download-app

      2. Log in met s0000000@vuw.leidenuniv.nl (maar dan met jullie eigen studentnummer) en je ULCN wachtwoord

 

Mocht je zelf nog leuke ideeen hebben voor online activiteiten of vragen/opmerkingen over het corona protocol? Stuur dan een berichtje naar bestuur@aesculapius.nl