Online Bijlesplatform

Online Bijlesplatform

Ook tijdens de Corona-pandemie heeft de universiteit allerlei manieren gevonden om het onderwijs door te laten gaan. Daarbij behoren ook een aantal vakken waar sommige studenten moeite mee hebben. „Aesculapius” heeft het bijlesplatform om jou bij deze vakken te helpen, dit kan nu ook digitaal! Het is mogelijk om bijles te krijgen voor Calculus en OC maar daarnaast kan je ook vragen om bijles voor andere vakken. Helaas kunnen we voor andere vakken, behalve calculus en OC, geen zekerheid geven dat bijles mogelijk is. Opgeven kan hier!
Niet alleen bijles nemen maar ook geven is mogelijk. Wil jij, nu je deur niet uit mag, een student helpen en daarbij een zakcentje bijverdienen. Geef je dan op, net als bij bijles nemen is het ook voor bijlesgever mogelijk om je op te geven voor andere vakken dan calculus.

Als je bijles wilt ontvangen zul je online (bijvoorbeeld via Teams) begeleid worden door een andere student, met als doel dat zij jou op die manier helpen met het slagen voor het desbetreffende vak. Als bijlesgever moet je een 7,5 of hoger hebben gehaald voor het vak. Belangrijk is dat de online bijles alleen open staat voor studenten die lid zijn van de L.P.S.V. „Aesculapius”. De bijles kost 10,00 euro per uur, dit zullen de bijlesgever en bijlesnemer onderling met elkaar regelen. 

Hier kan je je inschrijven als jij bijles wilt ontvangen of geven. Wij zullen jou dan vervolgens koppelen aan een bijlesgever/nemer en jou hier via de mail van op de hoogte stellen. Bij vragen kan je natuurlijk altijd mailen naar bestuur@aesculapius.nl

Tijdens het inschrijven ga je akkoord met de regels en voorwaarden zoals ze in dit document benoemd zijn. 

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. P.X.M. Remijn
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer