COVID-19

COVID-19

De wereld is in de ban van het COVID-19, of coronavirus, en dat heeft ook veel invloeden op „Aesculapius”. Alle reguliere activiteiten zijn tot en met 1 juni afgelast, dit omvat helaas ook grote activiteiten als de Buitenland Excursie naar Zweden en Estland, het „Aesculapius”-weekend naar België en de Buitengewone ALV. Het bestuur en daarmee de vereniging houdt zich aan de richtlijnen die zijn opgesteld door de Universiteit Leiden en het RIVM. Alle universiteitsgebouwen zijn gesloten en daarom zal ’t Hok ook gesloten zijn. Het bestuur doet haar best om vanuit thuis zo veel mogelijk te regelen.

Contact met anderen en gezellig samenzijn is altijd een belangrijk onderdeel van onze vereniging, ook in deze tijden is het van belang dat dit blijft bestaan. Via verschillende digitale kanalen is het tegenwoordig mogelijk contact met elkaar te houden maar voor degene die nog geen medium heeft gevonden biedt de universiteit ook een mogelijkheid via Microsoft Teams. Iedere student aan de Universiteit Leiden heeft hier toegang toe en kan dit gebruiken om met elkaar in contact te blijven, om dit te starten volg je de volgende stappen:

1. Je kan het programma downloaden via: https://products.office.com/nl-nl/microsoft-teams/download-app

2. Log in met s0000000@vuw.leidenuniv.nl (maar dan met jullie eigen studentnummer) en dan jullie ULCN wachtwoord

Wij moedigen iedereen aan de adviezen van zowel het RIVM als de universiteit op te volgen en daarbij zo min mogelijk fysiek contact te leggen met elkaar. beperk contact als je verschijnselen van het virus hebt en let goed op personen in je omgeving, zeker mensen die in de risicogroep vallen.

Het bestuur zal komende tijd een aantal vervangende (online) activiteiten organiseren waarvoor via de gebruikelijke kanalen gepromoot zal worden. Mocht je zelf nog leuke ideeën hebben, neem dan contact op via het bestuur via bestuur@aesculapius.nl. Ook voor andere problemen, vragen of opmerkingen kan je altijd bij ons terecht!

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. P.X.M. Remijn
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer