Nieuws

Workshop solliciteren

Workshop solliciteren

Wanneer je helemaal klaar bent met leren na je master of wanneer Ome Duo toch net niet genoeg betaald om een maand rond te komen, dan is het tijd voor een baan. Na het versturen van je CV naar ontelbare bedrijven zal je moeten wachten op een uitnodiging voor een gesprek. Maar wat wordt er nou van je verwacht tijdens zo’n gesprek en wat kan je beter wel en niet vertellen? Om het solliciteren een stuk makkelijker te maken, organiseert studiecommissie ‘Eruditia’ een workshop solliciteren. De workshop zal verzorgt worden door Irene Westhoff - ten Horn van Pharmastep. Zij zal zowel voor de master- als voor de bachelorstudenten de tips en tricks geven voor een geslaagd sollicitatiegesprek. Na deze workshop zal het aangenomen worden voor een baan een stuk makkelijker zijn!

De workshop zal worden gehouden op maandag 22 oktober om 17.00 in collegezaal C7 van het Gorlaeus. De avond zal ongeveer tot 18.45 duren en tijdens de workshop wordt er voor koffie/thee en wat lekker gezorgd. Het inschrijven voor de workshop gaat via de website van „Aesculapius”. Er is een maximum van 30 deelnemers, en er zijn geen deelname kosten aan verbonden.

Wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk mensen te zien tijdens onze eerste activiteit!

Studiecommisie ‘Eruditia’

Dispuuts Oriëntatie Borrel

Dispuuts Oriëntatie Borrel

Ook dit jaar zal er weer een Dispuuts Oriëtatie Borrel plaatsvinden, op 31 oktober in De Eeuwige Student.

De Dispuuts Oriëntatie Borrel staat volledig in het teken van alle disputen waar leden van „Aesculapius” lid van kunnen worden. Mannelijke leden kunnen lid worden van het L.P.H.D. 'Don Durk' en het L.P.H.D. 'Panoramix' en vrouwelijke leden kunnen lid worden van L.P.V.D. 'Aphrodite' en van het vrouwendispuut van de K.N.P.S.V. genaamd Ph.V.D. 'Hygeia'. Vanaf 20:00 is iedereen welkom in 'De Eeuwige Student' om kennis te maken met alle disputen!

Kom dus vooral borrelen en aanschouw de mooie disputen die „Aesculapius” rijk is!

Masteractiviteit: Minigames en Karaoke

Masteractiviteit: Minigames en Karaoke

Op woensdag 17 oktober organiseert Mastercommissie ‘Catchy’ een hele gezellige activiteit: Deze activiteit bestaat uit twee delen, beginnende met minigames en eindigend met een spetterende karaoke! Voor het eerste deel van de avond zijn alle Masterstudenten vanaf 17:00 uur welkom in de Science Club voor minigames en snacks. Het thema van dit eerste deel zal zijn ‘Bring your Roots with Foods’ en dit eerste deel van de avond is volledig alcoholvrij! Als je een lekkere snack meeneemt is de toegang voor dit deel gratis. Zonder het meebrengen van een snack bedraagt de toegang tot dit onderdeel €2,50. De commissie is van plan rond 19:00 uur pizza’s te laten bezorgen naar de Science Club, meer informatie over de kosten en prijzen van de pizza’s komt binnenkort.

Om 20:00 uur, is het tijd voor karaoke in Café ’t Centrum van Melzen (Nieuwe Beestenmarkt 13). De toegang tot deze karaoke avond kost eveneens €2,50. Het eerste drankje wordt aangeboden door „Aesculapius”. Het is natuurlijk mogelijk om alleen één van de twee delen bij te wonen. We hopen jullie allemaal te zien op 17 oktober!

Je vindt ons hier

Contact opnemen?

L.P.S.V. „Aesculapius”

Einsteinweg 55
2333CC LEIDEN
Telefoonnummer: 071-5274601
e-mail: bestuur@aesculapius.nl

Postadres:
Ab-actiaat t.a.v. S.Y. Liu
Gorlaeus Laboratoria
Postbus 9502
2300RA LEIDEN

logo rond footer